1ª Jornada Participativa: Qualitat de Vida i Càncer de Mama

Loreto Almirall Sin categoría

6 de juny de 2015

Recinte Modernista de Sant Pau


L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza “Entre Nosaltres”, 1a Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama, el 6 de juny de 2015 al Recinte Modernista de Sant Pau.

AIXÍ VA SER LA JORNADA PARTICIPATIVA

Aquesta iniciativa del Servei Mancomunat de Cirurgia Plàstica i Reparadora de Sant Pau-Hospital del Mar inclou la col·laboració inter-hospitalària de metges, infermeres i professionals vinculats a la prevenció i el tractament del Càncer de Mama i a la restitució de la Qualitat de Vida de les pacients afectades. També té el suport de les associacions de pacients més representatives i l’estreta implicació d’un equip multidisciplinari independent de pacients i voluntaris, que lluiten per la prevenció del Càncer de Mama i contra les seves complicacions.

HospitalSantPau

Entre Nosaltres serà una jornada de tallers, xerrades, col·loquis, diàlegs i altres activitats destinades a informar, orientar, animar i reunir a totes les persones que conviuen amb el càncer de mama, identifiquen la repercussió social de la malaltia o simplement se senten vinculades a la causa i estan interessades en incorporar pautes de vida saludable al seu dia a dia.

Baixa’t la teva invitació en PDF per assistir a l’esdeveniment prement aquí

Baixa’t el programa sencer en PDF amb tots els horaris i detalls prement aquí