1Participative ème Journée: Qualité de vie et cancer du sein

Admiral Loreto Non classé

6 juin 2015

Recinte Modernista de Sant Pau


L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza “Entre Nosaltres”, 1Des ateliers sur la qualité de vie et cancer du sein, la 6 juin 2015 le Sant Pau Modernista.

AIXÍ VA SER LA JORNADA PARTICIPATIVA

Aquesta iniciativa del Servei Mancomunat de Cirurgia Plàstica i Reparadora de Sant Pau-Hospital del Mar inclou la col·laboració inter-hospitalària de metges, infirmières et professionnels liés à la prévention et le traitement du cancer du sein et la restitution de la qualité de vie des patients atteints. També té el suport de les associacions de pacients més representatives i l’estreta implicació d’un equip multidisciplinari independent de pacients i voluntaris, que lluiten per la prevenció del Càncer de Mama i contra les seves complicacions.

HospitalSantPau

Entre Nosaltres serà una jornada de tallers, xerrades, col·loquis, diàlegs i altres activitats destinades a informar, orientar, animar i reunir a totes les persones que conviuen amb el càncer de mama, identifiquen la repercussió social de la malaltia o simplement se senten vinculades a la causa i estan interessades en incorporar pautes de vida saludable al seu dia a dia.

Baixat la teva invitació en PDF per assistir a lesdeveniment prement aquí

Baixat el programa sencer en PDF amb tots els horaris i detalls prement aquí